Supervison

Jeg tilbyder supervision til både psykologer, psykoterapeuter, sygeplejersker, pædagoger, læger, ledere i erhvervslivet m.fl. 

Jeg tilbyder individuel supervision eller gruppesupervision. 

Individuel supervision

Hvis du er psykolog og i gang med din autorisation er du velkommen til at have et supervisionsforløb hos mig uanset om det er enkelte samtaler eller en pakke med 40 timers ekstern supervision som er krav ifbm. autorisationen. 

Du vil blive mødt med varme og respekt. Jeg vil støtte dig i at undersøge nuancer og nye vinkler på de sager du tager op. Herudover vil jeg foreslå, at vi har særligt fokus og nysgerrighed på de tematikker, som du mærker rammer noget på din inderside. Dette med formål om, at du lærer dig selv bedre at kende og kan sidde mere trygt og roligt i stolen. 

Jeg vil arbejder med udgangspunkt i en eksistentiel forståelsesramme med fokus på din krop. Jeg vil støtte dig i, hvordan du kan bruge din krop som et hjælpende kompas i dit arbejde.

Du vil herudover inviteres til at have øje for de psykodynamiske processer som er til stede mellem dig og klienten, samt måden hvorpå du kan opdage og arbejde med disse på en hensigtsmæssig måde, hvor du passer på dig selv og klienten. 

Gruppesupervision

Jeg tilbyder supervision i grupper til psykologer på vej mod autorisation. Jf. autorisationskravene gælder:

Supervision i grupper med…

2 deltager = fuld timeantal               3-5 deltagere = 2/3 timetal               6-12 deltagere = 1/2 timetal

…Jeg starter grupper op løbende, når der er tilmelding her til. Jeg har et stort fokus på at skabe en tryg ramme og en god stemning i gruppen.

 

Gruppesupervision af andre faggrupper

Supervison kan være hjælpsomt i på en arbejdsplads, hvis…

– du og dine kollegaer, ledelsesteam eller arbejdsplads ønsker faglig og personlig udvikling; ønsker at forebygge eller håndtere stress, udbrændthed eller omsorgstræthed.

– står midt i eller overfor en større omorganisering, personalekonflikt eller lign.

– I gerne vil styrke samarbejde og arbejde med kommunikation på tværs af personalegrupper og organisationsniveauer. 

Det enkelte samarbejde/forløb vil blive tilrettelagt så det passer jer bedst muligt. Jeg har et lokale til supervisionsgrupper på op til 8 personer, og tilbyder også supervision ude hos jer.